Crazystar

Castor Oil – Olej i emaliowane – MAKE …

Castor Oil - Olej i emaliowane - MAKE ...

Ten olej roślinny składnik często stosowane w kosmetykach.
Może być stosowany w celu zmiękczenia gęstych struktur takich jak fundament, sztucznej krwi, tłuszczu makijażu i kremów maskujących oraz łatwość aplikacji.
Olej rycynowy może być również wykorzystywane do tworzenia błyszczących wpływ na skórę (pot, łzy, organu akcesorium. Kultury, sztuki sceniczne).
Zapewnia naturalny wygląd połysk określonych silikonowych lateksu i efekty specjalne stosowane na skórę.

Nanosić palcami, pędzlem lub dropper na skórę lub protetyki.

Możesz także lubić

Opinie

Nie ma jeszcze opinii.

  • USA – Angielski USA – Angielski

RELATED POSTS

Comments are closed.