Crazystar

Instrukcje Castor Oil zapakować …

Instrukcje Castor Oil zapakować ...

Olej rycynowy PACK (bawełna lub wełna flanela)

  1. Zrób paczkę odpowiedniego rozmiaru i nasycenia olejem rycynowym. (Olej może być podgrzane lub stosować podkładki grzewcze lub termofor. Nie stosować ciepło, jeśli infekcja lub gorączka lub istnieje podejrzenie).
  2. Pozycja pakietu na obszarze zagrożonym i przykryć kawałkiem plastiku i ogrzewania podkładkę w razie potrzeby. Ręcznik może być stosowany w celu ochrony pościel.
  3. Pozwól paczka pozostanie przez godzinę lub więcej. Unikać zasypianie z nakładką ogrzewania włączone lub używać termofor.
  4. Po usunięciu pakietu, oczyścić skórę roztworem sody w wodzie (1 łyżeczkę do litra) lub dogodnej rycynowy Czyste™ Oczyścić lub Castor™ Towlettes.
  5. Opakowanie należy przechowywać w plastikowej torbie lub innym pojemniku, w chłodnym, suchym miejscu, gdy nie jest w użyciu.
  6. Użyj paczkę dziennie lub w zwykłym cyklu (ex. 2 – 3 kolejne dni w tygodniu), aż wyniki uzyskuje.

CASTOR OIL HOLDER PACK SPOSÓB:

Umieścić obok uchwytu winylu z wełny lub bawełny nasyconej flaneli, który jest umieszczony na wybranym obszarze ciała. Centrum paczka pomiędzy klapami i bezpieczny z paskami. Włóż poduszki wewnątrz etui z uchwytem, ​​w razie potrzeby. Regulacja ciepła ustawienie jako konieczne. Pranie ręczne z łagodnym mydłem. Vinyl może być oczyszczona z roztworem sody oczyszczonej i wody w razie potrzeby.

Inne sugestie dotyczące stosowania opakowań Olej rycynowy:

Owiń bandaż ace luźno wokół opakowania i ciała trzymać paczkę na miejscu

RELATED POSTS

  • Castor Używa & Korzyści Castor …

    Nazwa (-y) botaniczna: Ricinus Communis Nazwisko rodowe: Eeuphorbiaceae Królestwo: Plantae Podział: magnoliophyta Klasa: magnoliopsida podklasa: Zamówienie: malpigiowce Rodzina: Euphorbiaceae…

  • Castor Oil za zdrowsze włosy …

    Olejki do włosów są niezwykle popularne w dzisiejszych czasach i olej rycynowy konkretnie jest jednym z najczęściej stosowanych olejów teraz. Wielu ludzi wierzy, olej rycynowy mieć niezliczone…

  • Castor Oil Therapy – The Many …

    Można jednak wciąż pytają: „A co jest olej rycynowy służy?” W wielu produktach kosmetycznych by pokazać, że wiele korzystnych właściwości ekologicznego oleju rycynowego sprawiają, że podstawą…

  • Pakiety Castor Oil, zawinąć oleju rycynowego.

    Co to jest olej rycynowy? Olej rycynowy jest pochodną fasolę Ricinus communis lub Palma Christi roślin (palmy Chrystusa). Palma Christi został wykorzystany terapeutycznie od wieków w medycynie…

  • Castor wzrost ropy i włosów

    Olej z pestek winogron lub migdałów Kup butelkę oleju rycynowego w lokalnym sklepie spożywczym lub aptece. Olej rycynowy powinny być stosunkowo łatwe do znalezienia, ponieważ jest często…

  • Castor Oil, nierafinowany olej rycynowy.

    Szczegóły Produktu Detale Castor Oil jest tłoczony na zimno z nasion organicznego Castor roślin (Ricinus communis), zachowując w ten sposób wszystkie swoje cenne składniki odżywcze. Jest…

Comments are closed.