Crazystar

Właściwości lecznicze – Marula Oil …

Właściwości lecznicze - Marula Oil ...

Dr Ashton Kaidi, Plastic Surgeon

Dr Kaidi odpowiedzi na pytania Marula Skincare:

Q: Czy Pure Marula Oil naturalne?

A: Tak, Czysta Marula Oil jest 100% naturalny: 99% czystej Marula Oil z 1% mieszanka naturalnych olejków eterycznych o lekkim, naturalnym zapachem. Czysta Marula Oil jest całkowicie wolne od konserwantów, syntetycznych i parabenów.

P: Jaka jest najlepsza wykorzystanie Pure Marula Oil?

A: Czysta Marula Facial Oil jest ostatecznym wielu korzyści z wiekiem defyer:

  • Superior nawilżania: Czysta Marula Oil zapewnia doskonałe i trwałe nawilżenie do twarzy, szyi i dekoltu i nadaje się do wszystkich rodzajów skóry.
  • Zwiększ produktu: Dodaj 2-3 krople do innych produktów do pielęgnacji skóry, takich jak detergent, maski kosmetyczne i fundament, aby zwiększyć swoje świadczenia pielęgnacyjne
  • Skóra Prep: satynowa Pure Marula Oil, matowe wykończenie sprawia, że ​​jest to świetny makijaż podkład również.
  • Poczta Facial Peel: Po maseczki i peelingi chemiczne, skóra jest bardzo sucha i wrażliwa, która sprawia, że ​​Czysta Marula Oil doskonały do ​​zabiegów na twarz pocztowych.

Q: Czy Pure Marula Oil lepsze dla skóry dojrzałej, niż inne oleje twarzy?

A: Czysta Marula Oil jest doskonałym źródłem aktualnych przeciwutleniaczy. Ta zdolność walki wolnych rodników jest bardzo ważne. Jest to również doskonały balsam, który może pomóc pulchny skóry, aby zmniejszyć zmarszczki.

Q: Kiedy jest najlepszy czas na zastosowanie czystej Marula ropy?

A: Czysta Marula Olej może być stosowany w dzień iw nocy jako wysoce skuteczny krem ​​nawilżający do twarzy, szyi i dekoltu. W nocy, to jest doskonały, ponieważ skóra odbudowuje się podczas snu. W ciągu dnia, Czysta Marula Oil zapewnia optymalne nawilżenie, że Twoja skóra potrzebuje, aby zachować zdrowie i pomagają zmniejszyć widoczność drobnych zmarszczek i bruzd. Na suchej skórze, to częściej stosuje się w razie potrzeby.

Q: Czy mogę używać czystej Marula Oil jeśli mam skórę bardzo tłustą?

O: Tak. Oleje są niezbędne dla zdrowia Twojej skóry, ponieważ posiadają one ze sobą komórki skóry. W wieku skóry, mniej tych olejów są produkowane, więc ważne jest, aby dodać je do swojej skóry, aby utrzymać ten „młodzieńczy” zdrowy blask. Co wyznacza tłustości pozostałości jest kompozycja kwasu tłuszczowego omega zawartych w oleju. Stwierdziliśmy, że większe stężenie omega-9 (znany jako kwas oleinowy), kwas tłuszczowy z oleju, tym łatwiej przenika przez skórę i szybciej się wchłania się. Czysta Marula Oil jest nie zatyka porów i nie powoduje zatkanie i rozszerzone pory, minimalizując tłusty wygląd i po dotyku.

Zapytaj doktor Kaidi pytania pielęgnacji skóry

RELATED POSTS

  • Ciesz właściwości lecznicze …

    Słodkich i gorzkich pomarańczy olejki eteryczne oferują wielkości świadczeń zdrowotnych i leczniczych właściwościach. Niektóre z nich to: Antydepresyjne Znany ze swoich właściwości uplifting,…

  • Pokarmy z trądzikiem właściwości lecznicze …

    Ostatnio zrecenzowane Proactiv ® Exposed Skin Care ® ID skóry ® W artykule przedstawiono przegląd A do Z ważnych żywności i ich wpływ na trądzik. Podsumowanie: Pokarmy nie mają ogromny wpływ na…

  • Lecznicze właściwości Króla …

    Król Bitters Korzyści zdrowotne wynikające z Króla Bitters Dodać jeden starszej zioło do naturalnego wykazie leków stosowanych w Stanach Zjednoczonych dla różnych zaburzeń zdrowia. W ciągu…

  • Castor Korzyści i używa oleju, zastosowanie lecznicze oleju rycynowego.

    Olej rycynowy jest używany przez długi czas w tradycyjnej medycyny, przede wszystkim jako środek przeczyszczający i środek przeciwzapalny. Jednak w ostatnich latach, oprócz zastosowań…

  • Olej rycynowy pod względem właściwości skóry …

    Korzystanie z oleju rycynowego na problemy skórne i naprawa suchej skóry staje się coraz bardziej popularne ze względu na właściwości zmiękczających oleju jest. Jest również znany jako…

  • Cynamon i miód właściwości lecznicze s …

    Proszę pozwolić mi przedmowa tego artykułu z odrobiną informacji bez wiedzy pisarza i praktycznie wszyscy: cynamon jest 26 procent siarki oparty i miodu jest 33 procent siarki na podstawie,…

Comments are closed.